background

Soğukkuyu Ferroli Tamiri Telefonu - İzmir Bakım-Onarım

Klima - Kombi Tamiri ve Bakım-Onarım, Klima - Kombi Tamircileri İzmir

Soğukkuyu Ferroli Tamiri Telefonu - İzmir Bakım-Onarım
Personelimizin hizmeti ve güler yüzü ile sizlere hizmet sunarak önce paranızı değil canınızı düşünüyoruz. Personellerimiz yıllık olarak belli periyotlarda teknolojik gelişmeleri de yakından takip edebilmek adına eğitime tabi tutulmaktadırlar.
İzmir merkezli firmamız uzun yılların vermiş olduğu bilgi birikimi sonrasında en düzgün malzemeyi en etkin biçimde kullanmaktadır. İzmir Kombi Servisi olarak bakım, onarım ve servis hizmeti verdiğimiz 15 in üzerinde kombi markası mevcuttur. Firmamız tarafından verilen doğalgaz kombi bakımı servis hizmeti fazla sayıda kişinin yararlanmış olduğu ve hassas bir boyutda bütün işlemlerin yapıldığı bir teknik olması ile bilinir. Kombi bakımı hususunda uzman kombi servisi / kombi ustalarına yıllık kombi bakımınızı yaptırmanızı tavsiye ederiz.
İzmir Soğukkuyu Klima - Kombi Tamiri hizmetlerimiz yanısıra, Pasaport Klima - Kombi Tamiri, Narlıdere Klima - Kombi Tamiri, Osmangazi Klima - Kombi Tamiri, Güzelyalı Klima - Kombi Tamiri, İnciraltı Klima - Kombi Tamiri, Küçükpark Klima - Kombi Tamiri, Soğukkuyu Klima - Kombi Tamiri, İşçievleri Klima - Kombi Tamiri şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 232 227 66 44   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi Tamiri Bakım Servisi

Arıza kaydı için bize ulaşın

×
×
  2322276644   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım