background

Kombi Tamiri Servisi detayları Balçova İzmir

Kombi Tamiri, Bakımı ve Onarımı ve Tamircisi konularında bilgiler

Kombi Tamiri Servisi detayları Balçova İzmir
Her geçen gün artan müşteri sayımız ve büyük bir markanın üzerimizde oluşturduğu sorumlulukların farkındayız. Müşterilerimize sunduğumuz hızlı ve sorunsuz kombi, klima usul destek ile müşteri memnuniyetini firmamızın en önemli ilkelerinden biri haline getirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Bosch kombi servisi İzmir içerisinde alanında uzman ekiplerden oluşmaktadır. Yuvam Teknik olarak servis hizmetimiz sonucunda sizlere çok uygun fiyatlar sunuyoruz.
İzmir arasında 1999 yılında ısıtma ve soğutma sektöründeki işine başlayan yuvam Teknik kısa sürede büyük başarı yaparak klima ve kombi kart tamiri, beyaz eşya tamiri mevzusunda İzmir geneli hizmet vermektedir.
Bakım tamir onarım ve montaj hizmetlerimizden meydana gelen metod servisimize çağrı merkezimizden günün istediğiniz saatinde rahatlıkla ulaşabilir ve servisimizden metod tecrübe ve deneyimler de alabilirsiniz. Bizi tercih ederek çok hatasız bir karara imza attığınız ve pişman olmayacaksınız. İzmir petek temizliği iş takvimi süresini haftanın 7 günü ve yılık 365 günü olarak 24 saat boyunca uzatarak tam tempo olarak çalışmaya devam ediyor.
İzmir Balçova Kombi Tamiri hizmetlerimiz yanısıra, İşçievleri Kombi Tamiri, Güzelyalı Kombi Tamiri, Hatay Kombi Tamiri, Osmangazi Kombi Tamiri, Çınar Mahallesi Kombi Tamiri, Karataş Kombi Tamiri şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 232 227 66 44   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi Tamiri Bakım Servisi

Arıza kaydı için bize ulaşın

×
×
  2322276644   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım