background

Kombi - Klima Arızası - Alarko Tamir Servis

Kombi - Klima Arızası ve Tamir, Kombi - Klima Onarımı İzmir

Kombi - Klima Arızası - Alarko Tamir Servis
Kombi bakımının yapılması çok önemli bir husustur. İzmir firmamız Alarko beyaz eşya, klima ve kombi aşama servis hizmeti, bakım hizmeti, onarım hizmeti, arıza tespit hizmeti vermektedir. İzmir VAILLANT Kombi Tamiri servisi hizmetimiz Uzundere ve tüm merkez ilçelere hizmet vermekteyiz. Kombi bakımları beş ay boyunca aralıksız çalışacağından kışa girerken yaptıracak olursanız hem gazdan tasarruf, hem de, zamansız arızayı önleme açısından daha iyi olacaktır.
Kombiniz ister Alarko olsun, ister ECA, ya da Alarko olsun hiç fark etmez; her marka kombiniz için bakım, montaj ve arıza onarım ihtiyaçlarınızda hizmetinizdeyiz. İzmir Alarko kombi servisi İşinde uzman ekiplerden oluşmaktadır. Kombi bakımı sadece soğuktan korunmak için değil insan sağlığı için de gerekli olan ve ihmal edilmemesi gereken bir konudur. Kombi Servisimiz %100 müşteri memnuniyeti ve sağlam yöntem servisiniz sloganını firmanın vizyonu haline getirmiş olup bundan hareketle müşterilerine hizmet etmektedir.
Petek temizliği neden düzenli olarak yaptırılmalı. Sizler servis raporlarınızı kaybetseniz ya da tamiratını yaptırdığınız kombiyi başkaları bile kullansa garanti sizin adınıza ve ev adresi adına yapıldığından, adres sahibi bundan sonra siz olmasanız bile kombiniz yine bizim garantimiz altındadır.
İzmir Uzundere Kombi - Klima Arızası hizmetlerimiz yanısıra, Gültepe Kombi - Klima Arızası, Bornova Kombi - Klima Arızası, Küçükyalı Kombi - Klima Arızası, Buca Kombi - Klima Arızası şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 232 227 66 44   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi Tamiri Bakım Servisi

Arıza kaydı için bize ulaşın

×
×
  2322276644   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım