background

Klima Servisi - İzmir Vestel Bakım

Klima Bakım ve Tamiratı, Klima Bakımı İzmir

Klima Servisi - İzmir Vestel Bakım
Kombi bakımı uzmanlık ve tecrübe gerektiren bir iştir. Peteklerinizin ısıtmamaya başlaması ile tabii bu neden ile de kombinizin derecesini artırmaya başlarsınız. İzmir genelinde hizmet kalitemizi her geçen gün arttıran firmamız,endüstriyel soğutma sistemleri,kombi,klima,beyaz eşya ve benzeri makine ve cihazlarınıza hatasız servis hizmeti vermekteyiz. İzmir kombi bakım servisi yedek parça değişimi, kombi aksamlarında ortaya çıkan arızaların giderilmesi, standart bakım uygulamaları gibi işlemlerde farklı ücretler uygulanmaktadır.
Kombimize birinci sınıf voltaj gelmesinden dolayı ana kartı arıza yapmaktadır, kombimize regülatör takarak bu sorunu önleyebiliriz. İzmir Kombi Servisi olarak kombi arıza, kombi tamir bakım, kombi servisi hizmetlerimiz için bizi 7gün 24saat Servis numaramız olan ve cep telofonundan ulaşabilir veya Servis Talep formu aracılıyla bizim size ulaşmamızı sağlayabilirsiniz.
İzmirgenelinde ilaçlı petek temizliği ve yerden ısıtma temizliği bizim işimiz. Kombi bakımı sırasında fan motorundaki fanın tozları fırça ile temizlenir. Tamir sırasında servisçinin dediği her türlü bilgiyi can kulağı ile dinleyerek ehemmiyet edilmesi gereken hususları uygulayarak can ve mal güvenliğini korumalısınız.
İzmir Karşıyaka Klima Bakım hizmetlerimiz yanısıra, gaziemir Klima Bakım, Basmane Klima Bakım, Gürçeşme Klima Bakım, Küçükyalı Klima Bakım şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 232 227 66 44   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi Tamiri Bakım Servisi

Arıza kaydı için bize ulaşın

×
×
  2322276644   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım