background

Klima-Kombi Bakım-Onarım - İzmir Gültepe

Klima-kombi Bakım-Onarım, Gültepe Klima-kombi Bakım, Klima-kombi Onarımı

Klima-Kombi Bakım-Onarım - İzmir Gültepe
İzmir merkezli firmamız uzun yılların vermiş olduğu bilgi birikimi neticesinde en hatasız malzemeyi en etkin biçimde kullanmaktadır. Yuvam Teknik olarak her türlü yoğuşmalı ya da hermatik tipte kombi bakımı, kombi arızalarının tamiri, kombi montajı veren firmamız haftanın 7 günü hizmet vermekteyiz. Kış aylarında rahat ve doğru bir ısınma gerçekleştirebilmeniz için kombilerinizin son derece bakımlı olması gerekmektedir.
Yuvam Teknik kombi servisi, yıl içinde 6 ayda bir periyodik bakımını yaptığı gibi herhangi arızası meydana geldiği an yardıma koşmaktadır. Kombi Servisi İzmir olarak, uzun yıllara dayanan tecrübemiz ve ustalığımız ile, her marka ve model kombinizin tamiri ve bakımı için hizmetinizdeyiz. İzmir içerisinde sektördeki tecrübemiz en hızlı ve çabuk sonuç verecek yapıda kalorifer temizliğini petekleri sökmeden daire içerisini kirletmeden yapmaktayız.
Güvenle arayabileceğiniz kombi tamir İzmir servisi sizler için güvenilir bir adres olmaya devam ediyor. Ortam büyük ve kombinin kapasitesi küçükse, ya da petek sayısı yetersizse yine ısınma sorunları ile karşı karşıya kalınmaktadır. Yuvam Teknik olarak yaptığımız bakım sizlere hassas yaşam şartları sunmaktadır.
İzmir Gültepe Klima-Kombi Bakım-Onarım hizmetlerimiz yanısıra, Evka 2 Klima-Kombi Bakım-Onarım, Soğukkuyu Klima-Kombi Bakım-Onarım, İşçievleri Klima-Kombi Bakım-Onarım şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 232 227 66 44   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi Tamiri Bakım Servisi

Arıza kaydı için bize ulaşın

×
×
  2322276644   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım