background

Beko Osmangazi Bakım-Onarım - İzmir Klima ve Kombi Bakım

Klima Ve Kombi Bakım-Onarım, Bakım ve Arızası konularında bilgiler

Beko Osmangazi Bakım-Onarım - İzmir Klima ve Kombi Bakım
İşimizi seven yenilikleri takip eden, işimize özen gösteren müşteri memnuniyetini ilke edinmiş Yuvam Teknik kombi alanlarında siz değerli müşterilerimize İzmir genelinde tamir, bakım, onarım yükümlülükleri sunuyoruz. Arıza durumlarında panik yapmamanız gerekmektedir, kombi tamiri önemli bir iştir. Her zaman kalıcı huzur ve konfora ulaşabileceğiniz ve her zaman için de sorunlarınızdan kısa vadede kurtulabileceğiniz firmamıza yalnızca güven duyun. İzmir Kombi Servisi olarak firmamız klima Servisi hizmetini sektörde hizmet vermekte olup bu zaman içinde de kalitesini ve farkını her zaman ortaya koymuştur.
İzmir Kombi Servisi olarak tüm ilçelerine 7/24 kesintisiz hizmet veren Beko İzmir Kombi servisi, aşama personeli ve güleryüzlü hizmet anlayışı ile size bir telefon kadar yakın. Kombi için yetkili servis tarafından devreye alınmadan kullanılan cihazlar garanti kapsamı dışında kalır.
Petekler kullanılan süreye bağlı olarak, kapalı devre su tesisatı olduğundan içinde metal aşınmasına göre paslanma ya da suyun kireç durumuna göre kireçlenme yapabilir.
İzmir Osmangazi Klima ve Kombi Bakım-Onarım hizmetlerimiz yanısıra, Evka 1 Klima ve Kombi Bakım-Onarım, Küçükyalı Klima ve Kombi Bakım-Onarım, Asmaçatı Klima ve Kombi Bakım-Onarım, Fahrettin Altay Klima ve Kombi Bakım-Onarım, İnciraltı Klima ve Kombi Bakım-Onarım, Osmangazi Klima ve Kombi Bakım-Onarım, İnönü Caddesi Klima ve Kombi Bakım-Onarım, Mavişehir Klima ve Kombi Bakım-Onarım şeklinde İzmir ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 232 227 66 44   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi Tamiri Bakım Servisi

Arıza kaydı için bize ulaşın

×
×
  2322276644   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım